Route

Openbaar vervoer: bereikbaar met buslijn 62, uitstaphalte De Boelelaan en tramlijn 5 en 25, uitstaphalte: Arent Janszoon Ernststraat. De kerk ligt op ca. 10 minuten lopen vanaf NS- en Metrostation Zuid. Vanuit Haarlem bovendien bereikbaar met bus 346, uitstaphalte De Boelelaan.

Met de auto: de kerk ligt aan de zuidkant van Amsterdam (stadsdeel Buitenveldert), aan het kruispunt van de Buitenveldertselaan en de A.J.Ernststraat.
In de omgeving van de kerk moet er ook op zaterdag voor parkeren betaald worden. Het tarief is € 3,90 per uur. Het betaaltarief geldt van 9.00 uur tot 21.00 uur. De winkelstrip achter de kerk blijft een onbetaald parkeren blauwe zone, waarvoor de blauwe parkeerkaart moet worden gebruikt. De maximale parkeertijd is daar 1 uur, ook op zaterdagen. De zondag blijft onbetaald parkeren rondom de kerk.
Klik op het kaartje om een grote kaart te openen met de locatie van de A.J. Ernstraat in Amsterdam. Rechts onderin het nieuwe scherm vindt u de mogelijkheid om in- of uit te zoomen. Tevens kunt u uw route naar de kerk plannen.

Klik op kaart