Route

Openbaar vervoer: bereikbaar met buslijnen 62 en 199 (GVB), tramlijn 5 (richting Amstelveen Binnenhof, vanaf Westergasfabriek via station Zuid/WTC) Uitstaphalte: Arent Janszoon Ernststraat. De kerk ligt op ca. 10 minuten lopen vanaf NS- en Metrostation Zuid. Vanuit Haarlem bovendien bereikbaar met bus 346, uitstaphalte Vrije Universiteit / Boelelaan.

Met de auto: de kerk ligt aan de zuidkant van Amsterdam (stadsdeel Buitenveldert), aan het kruispunt van de Buitenveldertselaan en de A.J.Ernststraat. Op zaterdag en zondag en op werkdagen na 19.00 uur is het parkeren in de omgeving van de Andrieskerk op veel plekken gratis en onbeperkt van tijdsduur. Op werkdagen is parkeren achter de Andrieskerk bij de winkelstrip gratis voor max. 1 uur. Verder is parkeren in de omgeving van de Andrieskerk betaald en kan slechts voor max. 3 uur (dit kun je ook niet verlengen bij een andere parkeermeter in de omgeving). In de parkeergarage van Winkelcentrum Groot Gelderlandplein op de A.J. Ernststraat (kleine 10 minuten lopen vanaf de kerk) is ook langer parkeren mogelijk, zie https://www.parkeren-amsterdam.com/parkeergarage-gelderlandplein.

Via deze link vindt u een kaart met de locatie van de A.J. Ernstraat in Amsterdam. Aan de linkerkant van het scherm vindt u de mogelijkheid om in- of uit te zoomen. Tevens kunt u uw route naar de kerk plannen.